Om Oss

It´s Timeout trade AS

En familie som har arbeidet med klokker i flere generasjoner.

Bondesønnen  fra Rennebu i Trøndelag i Norge, Peder Einarsen Riise, grunnla sin urforretning på Støren, 550 km sør for Trondheim i 1879.

I 1947 giftet en av hans døtre seg med Edward Jan Sulejewski. Edward kom fra Polen, han hadde vært tysk krigsfange i en tysk militærleir på Støren. Edward var finmekaniker

og maskin tekninker og jobbet med motorsykler, biler og teknisk utrustning. 

Edward forelsket seg i Aud Inger Matheson Bye Riise og i urmakerfaget.

Edward ble en av Norges dyktigste i urmakerfaget og arbeidet med alle typer ur, både de moderne og de antikke og de mest avanserte og spesielle i alle kategorier. Han var også med på å styrke kunnskapen om urmakerfaget ved sitt samarbeide med den polske Fransiskaner munken og urmakeren Bror Bernard, i klosteret Niepokalanow i Polen.

Bror Bernard utgav flere lærebøker i urmakerfaget og hadde en meget nær kontakt med det Sveitsiske fagmiljøet. Edward ble også med på dette og fikk sin signatur i en av Bror Bernard sine lærebøker.

Vi ønsker nå, på vår måte, å bringe videre Edwards kjærlighet til ur. Vi har fokus på kvalitet og design og er stolte over å ha både ur og juveler som gjør at kvinner og menn, ungdommer og barn, finner glede og stolthet i noe som er både nyttig og stilig i skjønn forening.

 

Ragnar B. Sulejewski  CEO

Autorisert importør for R2 Trade  AG:

Aztorin     ELIXA      am:pm

Bergstern     Albert Riele